Dit ben ik:

Mijn naam is Daan Boogaerdt, 50 jaar oud. Ik ben al zo'n 20 jaar relatietherapeut en ben trots op mijn slagingspercentage. De meeste stellen blijven echt bij elkaar. Zelf kom ik uit de omgeving van Zwolle, maar ik werk landelijk. Ik kom veelal bij stellen thuis op gesprek. Ik richt mij op het signaleren en aanpakken van ingesleten patronen, hechtingsproblematiek en (mis)communicatie bij stellen. Relatietherapie zal jullie helpen beter inzicht te krijgen in jezelf en elkaar en hoe je met deze inzichten om moet gaan.  Daarnaast zal ik jullie helpen jullie verbinding te herstellen en de communicatie te verbeteren. 

 

Specialist in relatietherapie:

Ik ben gespecialiseerd in relatietherapie. In de bijna twintig jaar dat ik werk op dit gebied heb ik zelf ook een intensieve persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt waardoor ik mijn kwaliteiten steeds preciezer heb leren inzetten. Hierdoor kunnen jullie rekenen op professionele, effectieve en beproefde relatietherapie.

 

Opleiding:

Uni v Londen, Relationshipcounseling study 1997

 

Registratie:

Ingeschreven bij KvK(nr 74927809) SBI code 86913(Praktijken van psychologen en therapeuten)

 

Jullie / jij willen aan de slag:

Als je op mijn website komt worstel je waarschijnlijk al langer met gevoelens van onbegrip en miscommunicatie. Mogelijk loopt de communicatie tussen jullie stroef en is de aandacht voor elkaar verslapt of zelfs weg. Tijd voor actie dus. Neem contact met mij op, ik help jullie graag verder samen. 

 

Elkaar weer terugvinden:

De liefde of de relatie is een verbintenis tussen twee mensen met allebei een verleden. Maar zoals jullie gestart zijn is het leven en jullie relatie al lang niet meer. Iedereen ontwikkelt zich in zijn eigen tempo en naar zijn eigen ambitie. Mogelijk hebben jullie het gevoel dat jullie er alles al aan doen, maar dat jullie telkens weer vastlopen. Ruzie, zwijgen, wegvluchten of elkaar negeren is het gevolg. Vaak wordt er gezocht naar afleiding en invulling buiten de relatie. We gaan het huis schilderen, inrichting veranderen, zoeken elders een schouder of we nemen een hond. Als jullie het verlangen hebben om samen verder te gaan dan is er veel mogelijk! Maar stap 1 is in gesprek gaan met elkaar. Ik help jullie daar graag bij.

Ik ga jullie helpen om dat stuk te herstellen. Elkaar weer terug laten vinden. Eerlijk tegen jezelf zijn, dat is al lastig in je eentje, met zijn tweeën is daar moed, liefde, vertrouwen en kracht voor nodig. We gaan beginnen met het vinden van de juiste woorden en toon voor het vertellen van jullie verhaal aan elkaar. Wie heeft wat hoe ervaren in het verleden. Werkelijk leren luisteren en heldere communicatie is daarbij de sleutel. De spanning tussen jullie zal gaan afnemen en er kan meer aandacht voor jullie emoties, gevoelens en intimiteit zijn. Praten geeft ruimte en lucht op.

Verbinding maken:

Het gezamenlijk nemen van die stappen zorgt er voor dat jullie relatie sterker wordt: je weet elkaar weer te vinden, je kunt er weer zijn voor elkaar, je kunt en durft weer jezelf zijn, je kunt met elkaar over gevoelens praten. Jullie komen weer in verbinding met elkaar. Samen kunnen we jullie problemen bespreekbaar maken en overwinnen. Willen jullie naar jezelf kijken als individu en als stel? Zijn jullie allebei bereid om voor je relatie te gaan? Neem dan contact met mij op. Ik help jullie graag samen verder.

Het is mijn beleid om altijd binnen 4 uur een mailtje/aanmelding te beantwoorden. Wanneer u contact met mij opneemt weet ik dat u graag geholpen wilt worden, vandaar deze snelle reactie tijd. 

Neem vrijblijvend contact op met mij: 

Ik bezoek in de regel altijd stellen thuis. Als dit niet mogelijk is ontvang ik jullie graag in Meppel.