Voor de individuele begeleiding van cliënten ben ik een samenwerking aangegaan met Nynke de Vries. Nynke is coach op het gebied van stress, burn out en individuele begeleiding. Hieronder haar introductie en gegevens: 

Eigen kracht als basis

 

Ken je dat gevoel wanneer alles vanzelf lijkt te gaan? Dat je dingen doet zonder dat het moeite kost. Dan doe je vast iets vanuit jouw eigen kracht. Helaas zijn we onze eigen kracht, onze eigen basis vaak onderweg kwijt geraakt.

We hebben ons in ons leven aangepast en weten zelf niet meer goed wat onze eigen kracht is.

Tijdens de coaching nodig je uit naar jezelf te kijken en naar binnen te keren. Jezelf te leren kennen en jouw eigen kracht weer te (her)ontdekken. Met mildheid en compassie kijken we naar jouw patronen en zoeken we naar openingen om die te doorbreken. Daarbij kan ik confronteren, scherp zijn, eerlijk zijn en zet ik je aan het werk. Van jou vraag ik om de moed op te brengen, eerlijk naar jezelf te worden en waar nodig de pijn op te zoeken. Op die manier kan ik bij jou een blijvende verandering realiseren. Ik ga namelijk voor duurzame resultaten

Ook ons lichaam vertelt ons veel. Alleen zijn we onderweg vaak verleerd om daar naar te luisteren; de signalen van ons lijf. Door tijdens de coaching jouw lichaam weer mee te laten doen en verbinding te maken, leer ik je opnieuw luisteren naar deze signalen. 

Coaching

 

In de gesprekken ga ik uit van het zelfreflecterend en zelfhelend vermogen wat in jou aanwezig is. De antwoorden zitten in jou. Ik zorg ervoor dat deze antwoorden naar boven komen. Hierbij leer ik jou luisteren naar jouw hart, hoofd en intuïtie. 

In de coaching onderzoeken we, ervaren we, raken we dingen aan. Daarna begint het echte werk en ga jij verder aan de slag. Ook dan houden we contact om een terugval te voorkomen. 

 

Wil jij ook:

  • Kiezen voor wat echt bij je past; óf
  • Meer rust, minder stress ervaren; óf
  • Naast jouw drukke gezin, tijd hebben voor jezelf; óf
  • Weer voldoening halen uit je werk; óf
  • Doen wat je leuk vindt, in plaats van wat er wordt verwacht; óf
  • Echt in contact zijn met anderen; óf
  • De verbinding tussen je hoofd, hart en intuïtie herstellen; óf
  • Een leuk mens zijn!

En kun je hier hulp bij gebruiken? 

 

Neem dan contact op!  

 
Tot snel, groetjes,
 
Nynke